WIJ ADEMEN TECHNOLOGIE

BEL ONS, EN LAAT ONS U HELPEN!WEB ONTWIKKELING

Voor het ontwikkelen van web pagina's en web applicaties bent u bij Bounder aan het beste adres. Door gebruik te maken van de modernste technieken en ontwerpen zorgen wij voor een site of applicatie die zeer gebruiksvriendelijk is en altijd klaar voor de toekomst.

DESKTOP ONTWIKKELING

Wij hebben een schat aan ervaring in professionele software ontwikkeling, zowel cross-platform als platform specifiek. Al onze applicaties zijn ontwikkeld door gebruik te maken van de hoogst kwalitatieve standaarden in het ontwikkel proces.

CLOUD DIENSTEN

Wij gebruiken al sinds jaar en dag cloud technologie zoals Amazon Web Services. In de afgelopen jaren is er veel veranderd en hebben wij veel bijgeleerd. Bel ons als u hulp nodig heeft om uw applicatie in de cloud te krijgen.


EMBEDDED TECH

Door onze grote kennis in electrotechniek is ook het ontwikkelen aan embbeded apparaten als de Raspberry Pi en de Arduino niks nieuws voor ons. Onze engineers helpen u graag met uw embedded vraagstukken. 

BROADCAST OPLOSSINGEN

Wij hebben sinds ons bestaan al meerdere broadcast systemen geleverd, samengewerkt met grote televisie stations en streaming diensten. tevens leveren wij big screen videowalls inclusief support op grote (sport) evenementen. Wij zorgen samen met onze partner SCG Visual Results voor de juiste oplossing van uw vraagstuk.

SUPPORT

Wij helpen u het meeste te halen uit uw web-pagina of applicatie. We hebben ruime ervaring in zowel SEO (search engine optimization) als E-commerce marketing. Tevens kunnen we oudere projecten weer up-to-date maken met de standaarden van de huidige tijd.


WIJ ZIJN KAMPIOENEN EN WIJ ZIJN ER VOOR U...

Champions aren't made in gyms. Champions are made from something they have deep inside them; A Desire, A Dream, A Vision. They have to have last minute Stamina. They have to be a little Faster. They have to have the Skill and the Will. But the Will must be stronger than the Skill-Muhammed Ali